ورزش صبحگاهی؛ بهانه‌ای برای نشاط، سلامت و همدلی بانوان اقلیدی


ورزش صبحگاهی؛ بهانه‌ای برای نشاط، سلامت و همدلی بانوان اقلیدی
ورزش صبحگاهی؛ بهانه‌ای برای نشاط، سلامت و همدلی بانوان اقلیدی
تاریخ ثبت: 2026/08/30
تعداد بازدید: 2


همزمان با فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی(ص)، پیام‌آور رحمت و مهربانی، و خجسته میلاد حضرت امام جعفر صادق(ع)، همایش بزرگ ورزش صبحگاهی بانوان با حضور جمعی از بانوان ورزش‌دوست شهرستان اقلید برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس، مرجان زارعی، نائب‌رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس، با اشاره به اهمیت توسعه ورزش همگانی در میان بانوان اظهار داشت: ورزش صبحگاهی یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین راه‌ها برای افزایش نشاط اجتماعی، ارتقای سلامت جسم و روان و ایجاد روحیه همدلی در جامعه است.
وی افزود: برگزاری چنین برنامه‌هایی در شهرستان‌ها، علاوه بر ایجاد شور و نشاط، زمینه‌ای برای تقویت مشارکت اجتماعی بانوان، توسعه ورزش محله‌محور و نهادینه‌کردن سبک زندگی فعال و سالم فراهم می‌کند.
زارعی با قدردانی از برگزارکنندگان این برنامه گفت: گروه ورزشی موج مثبت هیأت ورزش‌های همگانی شهرستان اقلید با برگزاری این همایش نشان داد که ورزش می‌تواند در کنار سلامت و نشاط، بستری برای شادی، همدلی و تقویت ارتباطات اجتماعی باشد.
نائب‌رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس ادامه داد: سیاست هیأت ورزش‌های همگانی استان، حمایت از برنامه‌های مردمی، توسعه ورزش صبحگاهی و فراهم‌کردن فرصت مشارکت ورزشی برای همه اقشار جامعه است و بانوان نیز به عنوان یکی از ارکان مهم خانواده و جامعه، جایگاه ویژه‌ای در این برنامه‌ها دارند.
این همایش در فضایی شاد و صمیمی برگزار شد و شرکت‌کنندگان ضمن انجام حرکات ورزش صبحگاهی و فعالیت‌های ورزشی، در جشن میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) حضور یافتند و از برنامه‌های فرهنگی و پذیرایی این مراسم بهره‌مند شدند.
مرجان زارعی در پایان با تبریک این اعیاد فرخنده خاطرنشان کرد:
«امیدواریم با گسترش ورزش همگانی، شاهد جامعه‌ای بانشاط‌تر، سالم‌تر و پویا‌تر باشیم؛ جامعه‌ای که ورزش را بخشی از زندگی روزمره خود بداند.»


لینک کوتاه: http://isfaf.ir/lnk/vswXy
آمار بازدید : 2