محله محور کردن ورزش در اولویت فدراسیون ورزش‌های همگانی/المپیاد فریزبی زنجان الگویی برای برگزاری رقابت‌های ورزشی میان مردم

محله محور کردن ورزش در اولویت فدراسیون ورزش‌های همگانی/المپیاد فریزبی زنجان الگویی برای برگزاری رقابت‌های ورزشی میان مردم
احکام اعضای شعب بدوی و استیناف کمیته انضباطی فدراسیون ورزش‌های همگانی با حضور رئیس فدراسیون اعطا شد.

▪️علی خلیلی رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی در بازدید از نخستین المپیاد فریزبی کشور:

📌 محله محور کردن ورزش در اولویت فدراسیون ورزش‌های همگانی/المپیاد فریزبی زنجان الگویی برای برگزاری رقابت‌های ورزشی میان مردم

🖇 رئیس فدراسیون همگانی با اشاره به اهمیت توجه به توسعه ورزش در جامعه از  محله محور کردن ورزش های همگانی خبرداد.

🔸️ به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های همگانی، علی خلیلی امروز جمعه در حاشیه بازدید از نخستین المپیاد ورزشی همگانی در جمع خبرنگاران  با اشاره به ظرفیت‌های رشته فریزبی اظهار داشت: رشته فریزبی یکی از رشته‌های بسیار خوب، جذاب و پرطرفدار فدراسیون ورزش‌های همگانی است که در قالب انجمن تخصصی زیر نظر این فدراسیون مدیریت و هدایت می‌شود.

🔹️ وی افزود: برای اینکه بتوانیم این رشته را عمومی کرده و آن را در سطح جامعه توسعه دهیم تا در میان عموم مردم به عنوان یک فعالیت بدنی مستمر شکل بگیرد، امسال المپیاد فریزبی در سطح کشور طراحی شد که هم‌اکنون به میزبانی شایسته استان زنجان در حال برگزاری است.

🔸️ رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی درباره اهداف کلان این المپیاد بیان کرد: هدف بنیادین ما این است که رشته فریزبی در میان اقشار مختلف مردم، محلات و کوچه‌ها برگزار شود و زمینه آشنایی عمیق عموم جامعه با آن فراهم گردد تا در نهایت شاهد گسترش این رشته در میان آحاد مختلف مردم باشیم. علاوه بر بعد همگانی، بخش دیگر این هدف‌گذاری ناظر بر استعدادیابی دقیق برای تشکیل و تقویت تیم‌های ملی است تا بتوانیم در رویدادهای بین‌المللی با اقتدار حضور یافته و با کسب موفقیت‌های لازم، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآوریم.

🔹️ خلیلی با تقدیر از هماهنگی‌ها و میزبانی این دوره از مسابقات تصریح کرد: این رویداد ملی با همکاری و مساعدت هیأت ورزش‌های همگانی استان زنجان، حمایت‌های مدیرکل ورزش و جوانان استان و پشتیبانی شهردار زنجان، با رعایت شرایط و استانداردهای فنی ویژه در منطقه سبزه‌میدان زنجان به خوبی در حال برگزاری است و امید داریم به تمامی اهداف پیش‌بینی‌شده برای توسعه این رشته دست یابیم.

🔸️ وی در ادامه با تشریح برنامه‌های فدراسیون ورزش‌های همگانی برای نیمه دوم سال جاری و توسعه بیش از پیش ورزش در میان مردم، گفت: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه، توسعه رشته‌ها، انجمن‌ها و کمیته‌های زیرمجموعه فدراسیون در اولویت اهداف ما قرار دارد. در این راستا، طرحی راهبردی را تحت عنوان «ورزش در کوچه» دنبال می‌کنیم تا تمامی رشته‌های ورزشی خود را در قالب فعالیت‌های خیابانی در سطح جامعه گسترش دهیم.

🔹️ رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی خاطرنشان کرد: در قالب طرح کوچه، مسابقات و تمرینات ورزشی را در دل جامعه، خیابان‌ها، مجتمع‌های ورزشی، پارک‌ها و هر مکانی که مردم در آن حضور دارند برپا می‌کنیم؛ این اقدام سبب می‌شود رشته‌ها به عموم مردم شناسانده شده، ورزش جنبه کاملاً همگانی پیدا کند و استعدادیابی مورد نیاز نیز محقق شود. همچنین محله‌محور کردن ورزش علاوه بر ارتقای نشاط اجتماعی، بستر تحقق هدف اصلی ما یعنی فعالیت بدنی پایدار و سلامت عمومی آحاد جامعه را فراهم می‌سازد.

#المپیاد_فریزبی
#ورزش_محلات #جام_کوچه
#فدراسیون_ورزشهای_همگانی

@iransportforallfederation

تصاویر بیشتر

برای مشاهده هر عکس، بر روی آن کلیک کنید

آمار بازدید: 13