محمدرضا جعفری: روز خبرنگار امسال با گام‌های همدلی و نشاط در باغ زرگری ماندگار شد


جمعه هفدهم مردادماه، همزمان با روز خبرنگار، شاهد حضور پرشور خبرنگاران، خانواده‌هایشان و اعضای انجمن ورزشی‌نویسان و عکاسان ورزشی در این مجموعه بودیم
محمدرضا جعفری: روز خبرنگار امسال با گام‌های همدلی و نشاط در باغ زرگری ماندگار شد
تاریخ ثبت: 1404/05/17
تعداد بازدید: 2


محمدرضا جعفری، رئیس کمیته فرهنگی و مسئولیت اجتماعی هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس، با اشاره به برگزاری برنامه «پیاده‌روی خانوادگی خبرنگاران» در باغ زرگری شیراز گفت:
«صبح جمعه هفدهم مردادماه، همزمان با روز خبرنگار، شاهد حضور پرشور خبرنگاران، خانواده‌هایشان و اعضای انجمن ورزشی‌نویسان و عکاسان ورزشی در این مجموعه بودیم. این رویداد با هدف ترویج فرهنگ ورزش همگانی، تقویت همدلی میان اهالی رسانه و یادآوری نقش مهم خبرنگاران در ارتقای نشاط اجتماعی برگزار شد.»
وی با بیان اینکه این برنامه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمایت شهرداری شیراز و مجموعه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری برگزار شد، افزود:
«شرکت‌کنندگان پس از پیاده‌روی صبحگاهی، با حرکات هماهنگ و پرانرژی نرمش گروهی را تجربه کردند که فضای باغ را سرشار از شور، موسیقی و صمیمیت کرد.»
جعفری بخش قرعه‌کشی ویژه روز خبرنگار را از لحظات هیجان‌انگیز این مراسم دانست و گفت:
«جالب این بود که بیشتر برندگان این قرعه‌کشی بانوان خبرنگار بودند که با خوشحالی و انرژی فراوان جوایز خود را دریافت کردند. این صحنه‌ها نمادی از حضور مؤثر بانوان در عرصه رسانه و ورزش همگانی بود.»
رئیس کمیته فرهنگی و مسئولیت اجتماعی هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس تأکید کرد:
«این گردهمایی ورزشی و خانوادگی فرصتی بود تا خبرنگاران ورزشی در کنار خانواده‌های خود، پیام روشنی درباره اهمیت زندگی سالم، نشاط اجتماعی و همدلی به جامعه منتقل کنند. بی‌تردید لبخندها و خاطرات این روز در ذهن همه ما ماندگار خواهد ماند.»


لینک کوتاه: http://isfaf.ir/lnk/ed6fa863
آمار بازدید : 2