طنین بیعت بانوان و دانش‌آموزان مشگین‌شهری با آرمان‌های انقلاب در هفتاد و نهمین شب ایستادگی


در هفتاد و نهمین شب از تجمع اعتراضی و حمایتی مردم مشگین‌شهر، سالن ورزشی و موکب اداره ورزش و جوانان میزبان دانش‌آموزانی بود که جشن تکلیف خود را با چاشنی بصیرت و تجدید میثاق با رهبری پیوند زدند.
طنین بیعت بانوان و دانش‌آموزان مشگین‌شهری با آرمان‌های انقلاب در هفتاد و نهمین شب ایستادگی
تاریخ ثبت: 1405/02/29
تعداد بازدید: 21


به گزارش روابط عمومی هیئت ورزشهای همگانی استان اردبیل، همزمان با آغاز هفته ازدواج و در ادامه تجمعات شبانه مردم ولایت‌مدار شهرستان مشگین‌شهر، مراسم ویژه‌ای با حضور بیش از ۸۰ نفر از دختران و بانوان در موکب این اداره برگزار شد.


در این برنامه که به همت هیئت ورزش‌های همگانی و با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان ترتیب یافت، بیش از ۶۰ دانش‌آموز دختر «مدرسه زینبیه»، رسیدن به سن تکلیف خود را همزمان با تجمع عاشورایی «بیعت با رهبری» جشن گرفتند. این مراسم با هدف ایجاد شور معنوی و تقویت روحیه مقاومت در بین نسل جوان برگزار شد.


در حاشیه این تجمع حماسی، خدمات متنوعی از سوی هیئت ورزش‌های همگانی به عموم شهروندان ارائه گردید که ایستگاه سلامت با ارائه خدمات تست قند خون و فشار خون رایگان به شرکت‌کنندگان در تجمع،برنامه‌های فرهنگی از قبیل برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع مقاومت برای کودکان و نوجوانان و رژه نمادین خودرویی و حرکت نمادین کودکان با ماشین‌های اسباب‌بازی در حمایت از اقتدار دفاعی کشور و بیعت با رهبری از آن جمله بودند.

برچسبها :

لینک کوتاه: http://isfaf.ir/lnk/ECPI3
آمار بازدید : 21