برگزاری مسابقه قوی‌ترین آتش‌نشان تبریز با رقابت ۲۳ ایستگاه عملیاتی و حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

برگزاری مسابقه قوی‌ترین آتش‌نشان تبریز با رقابت ۲۳ ایستگاه عملیاتی و حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی
مسابقه قوی‌ترین آتش‌نشان تبریز با همکاری سازمان آتش‌نشانی، باشگاه شهرداری تبریز، هیئت ورزش‌های همگانی استان آذربایجان شرقی و کمیته ورزش آتش نشانان آذربایجان شرقی و در محل ایستگاه شماره ۵ آتش‌نشانی تبریز همزمان با گرامیداشت هفته تربیت بدنی و با حضور آتش نشانان ۲۳ ایستگاه عملیاتی برگزار شد و در مراسم اختتامیه این مسابقات علی خلیلی رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی به همراه جمعی از مسئولان سازمان آتش‌نشانی حضور داشتند.

🚒 برگزاری مسابقه قوی‌ترین آتش‌نشان تبریز با رقابت ۲۳ ایستگاه عملیاتی و حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی 

 

🔸️ به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های همگانی، مسابقه قوی‌ترین آتش‌نشان تبریز با همکاری سازمان آتش‌نشانی، باشگاه شهرداری تبریز، هیئت ورزش‌های همگانی استان آذربایجان شرقی و کمیته ورزش آتش نشانان آذربایجان شرقی و در محل ایستگاه شماره ۵ آتش‌نشانی تبریز همزمان با گرامیداشت هفته تربیت بدنی و با حضور آتش نشانان ۲۳ ایستگاه عملیاتی برگزار شد و در مراسم اختتامیه این مسابقات علی خلیلی رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی به همراه جمعی از مسئولان سازمان آتش‌نشانی حضور داشتند.

 

🔹️ آمادگی جسمانی در حرفه آتش‌نشانی و برخورداری از قدرت بدنی، استقامت، چابکی و مهارت عبور از موانع دشوار، نقش مهمی در ارتقای توان عملیاتی آتش‌نشانان و موفقیت آنان در مأموریت‌های امداد و نجات دارد.

 

🔹️ در طراحی مراحل این مسابقه، آیتم‌های متنوع و چالش‌برانگیزی متناسب با شرایط عملیاتی آتش‌نشانان در نظر گرفته شده بود که شامل حمل دو بند لوله آتش‌نشانی به بالای برج، عبور از دیواره طنابی و لاستیکی، عبور سینه‌خیز از داخل تونل، عبور از مانع میمونی، غلتاندن تایر تراکتور در چهار مرتبه، عبور از موانع کشی و طنابی و صعود از سطح شیب‌دار و به صدا درآوردن زنگوله بود.

 

#ورزش_آتشنشانان #تبریز

#فدراسیون_ورزشهای_همگانی 

 

@iransportforallfederation

تصاویر بیشتر

برای مشاهده هر عکس، بر روی آن کلیک کنید

آمار بازدید: 11