Loading

مشارکت پرشور مردم ورزش‌دوست "بیرجند" در همایش پنجشنبه‌ها با ورزش روزانه به مناسبت هفته نیروی انتظامی

همایش بزرگ ورزش و نرمش صبحگاهی به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی امروز (پنجشنبه) در شهر بیرجند برگزار شد‌.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های همگانی، در راستای طرح پنجشنبه‌ها با ورزش روزانه صبح امروز (پنجشنبه) همایش بزرگ ورزش و نرمش صبحگاهی با مشارکت‌ مردم ورزش‌ دوست شهر "بیرجند" برگزار و به صورت زنده از شبکه سه سیما و شبکه استانی خاوران پخش تلویزیونی شد.

 در این رویداد مهدی قناد مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی، علی تقی‌زاده معاون اداره ورزش و جوانان استان، اعظم اسلامی نایب رییس بانوان اداره کل ورزش استان، کاظم بیرجندی رییس و سایر اعضای هیئت ورزش‌های همگانی استان خراسان جنوبی حضور داشتند.

  در جریان این مراسم‌ پرانرژی و بانشاط علیرضا نخعی‌ یکی از رکوردداران روپایی کشور به انجام حرکات نمایشی با توپ‌ پرداخت و علاوه بر مراسم شادی از جمله رقص محلی در پایان به قید قرعه جوایزی به شرکت‌کنندگان اهدا شد.

انتهای پیام/

تصاویر بیشتر


برای مشاهده هر عکس، بر روی آن کلیک کنید


لینک کوتاه: http://isfaf.ir/lnk/BxGOz
آمار بازدید : 31 آخرین بروزرسانی : 1404/07/19