چاپ        ارسال به دوست

جودت:‌ مشارکت روستاها در مینی فوتبال مثال زدنی است/ در زیرساخت‌ها کمبود داریم

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزشهای همگانی،‌ مجید جودت رئیس هیات ورزش های همگانی استان خراسان شمالی از مشارکت بیش از ۲۵۰۰ تیم در مسابقات مینی فوتبال این استان خبر داد و گفت: انتظار مشارکت بیشتری در بخش بانوان داشتیم. با این وجود بیش از ۷۰۹ تیم از بانوان در این رقابت ها ثبت نام کرده اند که یک سوم رقابت های سطح استان را به خود اختصاص می دهد.


او ادامه داد: مشارکت روستاها مثال زدنی است، از یک روستا بیش از ۸ تیم شرکت کرده اند و در این بین روستای دولت آباد مشارکت قابل توجهی داشته است و انتظار می رود در صورتی که این دوره از مسابقات با نظم و انتظام برگزار و به سامان برسد در دور بعد شاهد مشارکت بیشتر روستائیان در رویداد مینی فوتبال باشیم. 

مهندس جودت مشارکت بین بخشی را فوق العاده خواند و افزود: مشارکت رقم خورده بین تمامی نهادی های ذی ربط ورزش همگانی و دیگر نهادهایی که در این رقابت به ثبت نام تیم های مشغول بودند فوق العاده و مثال زدنی است. حتی بیشتر از ما هیئت فوتبال، و نهادهایی که زمین چمن در دست دارند، درگیر برگزاری شده اند، در مجموع همه اقشار جامعه اعم از طلاب، دانشجویان، صنوف مختلف، مدارس، بسیج، تیم های فوتبال هیئت فوتبال که در دسته جات مختلف اند به میدان آمده اند. 

وی افزود:‌ با اطمینان می توان گفت هر ارگان، هر چه در توان داشته برای مسابقات مینی فوتبال به اشتراک گذاشته است. هم اکنون در موسسات عالی زمین را به صورت رایگان به اختیار گذاشته اند. حتی آموزش و پرورش ۸ زمین را در اختیار ما گذاشته. این بالاترین مشارکت و خدمت به توسعه ورزش همگانی است. میزان مشارکت با رعایت انصاف عالی بوده است. 

جودت فراهم ساختن زیرساخت مناسب برای برگزاری مسابقات بانوان را مسئله ای جدی خواند و بیان داشت:‌ نظر به مشارکت بانوان با ۷۰۹ تیم و ضعف زیرساختی و ملاحظات فرهنگی که برای برگزاری یک رقابت سالم لازم است، جدی ترین مسئله ما فراهم ساختن بستری مناسب برای رقابت بانوان در این دوره از مسابقات است، یعنی تنها هماهنگ کردن زمان ورزشگاه نیست، بلکه فراهم ساختن بستری امن برای رقابت هاست. البته که مشارکت بانوان استان خراسان شمالی در برنامه های فرهنگی و جشنواره های ورزش همگانی و بالاخص ورزش صبحگاهی حتی در هوای زمستانی از این رقابت های مینی فوتبال به مراتب بیشتر بوده است. 

جودت تاکید کرد: دغدغه اصلی ما مسئله زیرساختی است، البته نظر به راه اندازی لیگ، می توان انتظار داشت که زیرساخت های بیشتری برای ورزش کردن بالاخص مینی فوتبال ساخته بشود. هم اکنون بیش از ۴۰ هزار تیم به سمت مینی فوتبال آمده اند و این انتظار ایجاد می شود که متناسب با تقاضایی که وجود دارد زیرساخت طراحی و ساخته بشود چرا که استان های کمتر برخوردار به طور جدی مسئله زیر ساخت دارند. 

وی گفت: تنها مشخصه مینی فوتبال حرفه ای بودن آن است، بعد همگانی آن با بعد حرفه ای آن تناقض دارد، اما هم اکنون تمام ظرفیت ورزش همگانی استان ها در خدمت این رویداد حرفه ای قرار گرفته است، من رئیس هیات دنبال شور و نشاط اجتماعی ام، بی تردید در سال آینده بیش از ۲۰۰۰ تیم از مدارس مشارکت خواهند داشت. انشاءالله با یکی از بهترین افتتاحیه ی جام میزبان مسئولین و مقامات فدراسیون و وزارت ورزش خواهیم بود. 

جودت با اشاره به دیگر برنامه های هیأت ورزش همگانی استان اظهار داشت: با توجه به اینکه بسیاری از رشته ها از ما جدا شده اند و ما نیروهای مربی مان از رشته های مختلف از دست داده ایم، ‌از دی ماه ۱۴۰۱ به سمت تقویت کمیته داوطلبین رفته ایم و گروه های ورزش روزانه را ساماندهی کرده ایم، الان هرکس در ورزش روزانه و عصرگاهی ورود می کنند یک کد دریافت می کند و شناسنامه ورزشی برای آنها تشکیل می شود و مطمئنا اگر برنامه ای داشته باشیم از آنها به عنوان سفیر ورزش همگانی و دعوت کننده مردم به سمت ورزش های همگانی استفاده می کنیم. 

وی افزود: هیأت ورزشهای همگانی استان خراسان شمالی در سال ۹۷ موفق به رکوردزنی در ورزش صبحگاهی شد که در آن رویداد بیش از ۶۳۲۵ نفر در ورزش صبحگاهی استان بجنورد مشارکت کرده اند، و حتی از شبکه سراسری پخش زنده شد. با اطمینان می توان گفت‌ مشارکت مردم خراسان شمالی در فعالیت بدنی با هر فراخوان هیئت مثال زدنی است، تا حدی است که زیرساخت های کل استان پاسخگوی میزان مشارکت مردم نیست.

رئیس هیات ورزشهای همگانی استان خراسان شمالی در خاتمه اظهار داشت: یکی از بهترین راه های پایش مردم در ورزش همگانی با رویکرد مشارکت انبوه تعامل موثر چهره به چهره و ارائه خدمات مطلوب است تا آنها به سمت فعالیت بدنی بیایند، مادامی که دعوت چهره به چهره نباشد و گفتگو شکل نگیرد، مشارکت نیز شکل نمی گیرد، اگر ما بهترین خدمات را با برنامه و نظم به آنها بدیم، خودشان تبلیغات ورزش همگانی را به صورت دهان به دهان انجام می دهند و میزان مشارکت در فعالیت بدنی افزایش می یابد.


١٣:٠٢ - دوشنبه ٢٨ فروردين ١٤٠٢    /    شماره : ٢٠٣٣    /    تعداد نمایش : ٥٢٥